Valokuvaaja Milla von Konow


Perttu Korhonen on nimitetty 1.7.2019 lukien projektipäälliköksi tuotevastuualueenaan kirjasto-, kulttuuri- ja kirkkorakennukset. Nimitys on osa isompaa tehtävienmuutoshanketta Helimäki Akustikoilla.

Perttu Korhosen viimeaikaista kädenjälkeä voi kuulostella esimerkiksi Helsingin uudessa ylpeydessä, Keskustakirjasto Oodissa. Oodi voitti vuoden 2018 arkkitehtuurin Finlandian ja mm. vuoden Teräsrakennepalkinnon. Tällä hetkellä odotetellaan päätöstä uusimmasta ehdokkuudesta, eli siitä nimetäänkö Oodi vuoden parhaaksi uudeksi kirjastoksi koko maailmassa. Pertun akustisen osaamisen, ajattelun, laskennan, määrittelyjen ja piirtämisen tuloksiin voi tutustua Oodin kehutussa äänimaailmassa, ääni- ja tärinäeristysten toimivuudessa ja eri tilojen huoneakustiikassa.

Perttu ja muut akustikkojen sektorikohtaiset tuotepäälliköt toimivat lohkonsa osaamisvastaavina ja projektikoordinaattoreina lohkoillaan valtakunnanlaajuisesti*. Muina vastaavina toimivat:

Alue- ja kaupunkikehityshankkeisssa suunnittelujohtaja Pekka Taina
Sairaalahankkeisssa suunnittelupäällikkö Matias Remes
Kouluhankkeissa suunnittelupäällikkö Anttoni Kananen
Puurakentamisen erikoisalueella aluejohtaja Erno Huttunen
Vaativissa korjausrakentamishankkeissa suunnittelupäällikkö Tommi Saviluoto.

Ylläolevien henkilöiden työrooleja muokattiin myös muilta osin ja nimikkeitä muutettiin. Keskeisin muutos oli tiimiohjaajien muuntuminen esimiehiksi. Pekka Taina, Tommi Saviluoto, Erno Huttunen ja Anttoni Kananen siirtyivät 1.7.2019 lukien esimiesrooleihin.

Yrityksessä aiemmin projektiakustikon nimikkeellä toimineet kokeneet asiantuntijat Petteri Laine, Jarkko Punnonen, Tuomas Pärnänen ja Perttu Korhonen nimitettiin samassa yhteydessä 1.7.2019 lukien projektipäälliköiksi.

*Helimäki Akustikot Oy on osana Sitowisekonsernia toimiva, valtakunnallisesti rakennusakustiikan suunnittelu-, konsultointi-, mittaus- ja koulutuspalveluja tarjoava yritys.

Lisätiedot Saara Helimäki, tj, Helimäki Akustikot, puh. 020 7118 594.