Tervetuloa akustiikan maailmaan

Helimäki
Akustikot

Helimäki Akustikot on Sitowise-konsernin akustiikkaan erikoistunut yksikkö. Yksikkömme on perustettu maineikkaan suomalaisen akustiikan alan yrityksen Helimäki Akustikot Oy:n sulauduttua Sitowiseen vuonna 2020.

Yksikkömme tekee akustiikkasuunnittelua kaikissa FISE Oy:n pätevyysluokissa tavanomaisesta aina poikkeuksellisen vaativaan saakka (FISE T, V, V+, PV). Akustiikkasuunnitelun pätevyyksien lisäksi FISE on myöntänyt Helimäelle useita tärinäasiantuntijan pätevyyksiä vaativuusluokissa A ja AA, joka on korkein mahdollinen. Ulkopuolisena akkreditointitahona FINAS tarkastaa toiminnan laadun ja luotettavuuden säännöllisesti.

Toimimme aktiivisesti alan kehittäjänä ja kouluttajana (mm. Aalto-yliopisto ja rakennusalan toimialajärjestöjen kurssit) sekä akustikkoyhteisön jäsenenä niin kotimaassa (Suomen Akustinen seura, RIL akustiikkatoimikunta) kuin ulkomailla (mm. AES Audio Engineering Society, ASA – Acoustical Society of America ja IIAV – International Institute of Acoustics and Vibration -seurat).

Yksikössämme työskentelee yli 20 akustiikan alan huippuosaajaa. Yksikön työohjeet, ratkaisupankit ja detaljikirjastot sisältävät tuhansien tapausten osaamistietokannan. Akustisten mittausten FINAS-akkreditointi on kuvattu tunnuksessa T260 (ILAC P10:01/2013). Kenttämittausten lisäksi tarjoamme rakenteiden ilmaääneneristysmittaukset akkreditoidusti omassa laboratoriossamme.

Kuultavampaa maailmaa ylpeänä tekemässä vuodesta 1996.
Helimäki Akustikot